Agentie Web Design

Intrebari frecvente

FAQs.

servici web design intrebari frecvente

Întrebări frecvente legate de servicii web design si SEO

Aici gasesti raspunsuri la cateva intrebari legate de servicii web design si solutiile pe care le propunem pentru realizarea de site-uri performante si optimizare SEO. Daca intrebarile tale nu se regasesc aici, poti adresa intrebari pe e-mail si vom raspunde in cel mai scurt timp.

Ce tip de afaceri pot beneficia de servicii web design?

Majoritatea afacerilor au ca interfata de prezentare, un site. Propunem solutii de web design potrivite pentru orice afacere.

Cât durează realizarea unui site web?

În medie, site-urile web se pot finaliza in 1-4 saptamani de la incheierea contractului. Este important să primim în timp util, toate materialele pentru site.

Creati magazine online?

Putem crea un magazin online de la zero. Pentru e-commerce, este recomandabil sa asiguram mentenanta si SEO in regim de abonament. La incheierea unui contract pe 24 luni, iti cream site-ul GRATUIT + alte beneficii.

Site-urile create de voi functioneaza si pe mobil?

Da. Sie-urile create de noi au design responsive. Se pot viziona corect pe orice device.

Serviciile web includ optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO)?

Serviciile noastre de web design, includ SEO. Cu ajutorul serviciilor SEO beneficiati de pozitionari superioare in cel mai important motor de cautare din Romania: Google. Serviciile, tip abonament, asigura un control total atat pentru functionarea perfecta a site-ului cat si pentru optimizare.

De ce as opta pentru un serviciu web tip abonament?

Daca ai pus bazele unei afaceri pe termen lung, este absolut necesar sa gandesti in aceiasi termeni dezvoltarea site-ului web. Avantajele se vor face simtite in timp. Cu un site bine optimizat pentru Google, vei reduce substantial costurile de publicitate.

Cine este proprietarul site-ului web?

Construim site-uri de prezentare si magazine online, gratuit, pentru achizitia de servicii web design tip abonament pentru minim 24 luni. La expirarea contractului de servicii web design, tipa abonament pe 12 luni, oferim proprietatea deplină asupra site-ului web. Site-urile noastre web sunt construite pe platforma HTML/CSS si WordPress si se pot transfera la majoritatea furnizorilor de gazduire web.

Ce zone geografice acoperiti?

Pentru eficienta maxima ne adresam, exclusiv, clientilor din Romania.

Puteți revizui site-ul meu actual sau puteți finaliza site-ul meu incomplet?

Sigur ca se poate. Dacă există elemente pe care doriți să le păstrați de pe un site web existent, este posibil să le recreăm într-un site web nou.

Pentru design, folositi sabloane?

Fiecare site web pe care îl proiectăm este unic și creat special pentru fiecare client.

Gazduirea site-ului este inclusa in abonament?

Abonamentul include găzduire web complet gestionată, de înaltă performanță.

Am deja un nume de domeniu. Pot sa-l folosesc?

Da, putem gazdui domeniul la noi și îl putem utiliza pentru noul site.

Oferiți conturi de e-mail?

Pe langa IP dedicat, certificat SSL, 25GB spatiu pe disc, oferim un nr. nelimitat de conturi de e-mail pe care le vom gestiona pentru tine.

Dă un semn!

Nu esti edificat?

Adresează o întrebare!