Agentie Web Design

SERVICII WEB DESIGN

AGENTIE WEB DESIGN FULL SERVICE

Servicii web design

Servicii web creare site-uri pentru companii, servicii de administrare si creare continut vizual pentru magazine online si site-uri de prezentare responsive, dezvoltare site-uri web.

Servicii web creare site-uri
servicii web design

De ce sa creezi site-ul cu agentia web Iglu Media?

• Plata tip abonament.
• Preturi preferentiale pentru servicii foto – video.
• Consultanta gratuita.
• Rezervare nume domeniu site.
• IP dedicat la gazduire site.
• Servicii administrare site si retele sociale.
• Servicii creare si optimizare continut: foto si video.
• Poti alege serviciile separat.

PACHETE SERVICII WEB DESIGN


CARACTERISTICI

Creare site

Adaugare continut

Nume domeniu

Gazduire

Favicon

GDPR

SSL

SEO On Page

SEO Off Page

Conturi e-mail

Subdomenii

Baze de date

Administrare

Social media

Foto / Video

E-commerce


CREARE SITE

500

one pay

Max. 20 pagini

Gratuit 1 an

5GB SSD

5

1

1

180€/sesiune


BASIC

240

lunar

Gratuit 1 an

10GB SSD

10

3

3

10 ore

180€/sesiune


STANDARD

360

lunar

Gratuit 2 ani

25GB SSD,

IP dedicat

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

20 ore

180€/sesiune


PRO

800

lunar

Gratuit 2 ani

50GB SSD,

IP dedicat

Nelimitat

Nelimitat

Nelimitat

30 ore

2 sesiuni

Serviciile de web design se pot personaliza!

BENEFICII ALE SERVICIILOR DE WEB DESIGN

Pentru servicii web creare site-uri folosim atat platforma proprie cat si WordPress, pentru ca vei avea un site sigur, rapid si personalizat, realizat in concordanta cu obiectivele businessului tau, pentru ca fotografiem profesional produsele tale, pentru ca filmam si editam la nivel PRO, pentru ca iti facem LOGO si prezentari animate, pentru ca vom fi direct interesati sa-ti mearga afacerea!

TOTUL INTR-UN SINGUR LOC!

Servicii web design complete

Vom crea continutul pentru site-ul tau
fotografii profesionale si clipuri de prezentare
Fotografii pentru site

Un site fara imagini este plictisitor, lipsit de „sare si piper”. Cu toate acestea, imaginile implementate gresit, pot dauna grav „sanatatii” site-ului, care poate deveni extrem de lent, motiv pentru care un potential client va renunta si va cauta in alta parte informatia dorita.

Avem tot ce este necesar sa producem fotografii de calitate pentru produsele si serviciile tale. Poti sa vezi imagini create de noi pe: fotografiata.ro, little-kitchen.ro, goodmob.ro, reneedesign.rolittleteam.ro

Video pentru site

Foarte utilizat pentru prezentari de produse si servicii, dar si pentru evenimentele companiilor, formatul video completeaza mix-ul ce formeaza baza marketing-ului online. Cu aparatura performanta, vom crea pentru compania ta, videoclipuri de prezentare, animatii, montaje video, filme unboxing, filmari la evenimente corporate.

Doua vorbe despre serviciile web pentru creare site si continut

Oferim servicii web design creare site-uri, exclusiv, pentru clientii care doresc sa dezvolte site-ul web la modul serios. Oferim consultanta gratuita (inclusiv pentru campaniile Facebook si Google), dar efortul va fi comun. Un site de prezentare performant trebuie sa fie bine pozitionat in cautarile din cel mai utilizat motor de cautare: Google.

Un site de prezentare bine realizat, cu un continut de calitate, va aduce clienti in mod constant. In opinia noastra, daca esti la inceput de drum in afaceri, este gresit sa creezi doar un magazin online fara sa fie sustinut de un site de prezentare.

Daca esti „BRAND” inseamna ca esti deja cunoscut, ai clienti suficienti si iti poti permite sa ai un site care exceleaza in complexitatea design-ului. Daca vrei sa te faci cunoscut, este recomandabil sa mergi pe ideea unui un site simplu, rapid, fluid (sensibil la orice device), cu un continut usor de parcurs, capabil sa transmita mesajul aproape instant. Acesta este motivul pentru care am ales si varianta platformei web personalizate.