Agentie Web Design

Servicii
SEO
marketing online.

STRATEGII DE OPTIMIZARE si DEZVOLTARE

servicii seo

Servicii SEO

Seo si Dezvoltare Web

Oferim servicii SEO si marketing online pentru site-uri web, exclusiv, sub forma de abonamente lunare, cu perioade contractuale de minim 12 luni.

Am optat pentru varianta abonament, deoarece este inutil sa ne oprim doar la constructia unui site web. Astazi, oricine doreste poate sa construiasca un site de la zero fara cunostinte de programare, HTML, CSS, Java etc. Este extrem de simplu.

Situatia se schimba in momentul in care dorim ceva mai mult de la site-ul nostru: sa fie vizibil si sa converteasca vizitatorii in clienti platitori. Aici lucrurile se complica si devin mai interesante.

Optimizarea unui site – asa numitul SEO – reprezinta o suita de actiuni specializate, ce au ca scop final, cresterea vanzarilor unei companii.

Asa cum in marketing-ul clasic exista oameni calificati pentru promovare si vanzari, in marketing-ul online sau digital, exista site-uri, platforme sociale, canale video, cu ajutorul carora firmele se promoveaza extrem de eficient. Combinate, cele doua tipuri de marketing, vor aduce beneficii importante pentru orice tip de business. Acest proces este continuu si este motivul pentru care consideram ca nu este suficient sa ai un site cu un continut interesant, dar pe care nu-l stie nimeni.

Agenția SEO Iglu Media generează venituri pentru compania dvs. Prin dezvoltare de  planuri SEO personalizate, folosind strategii SEO eficiente, vom obține rezultate excelente pentru afaceri din toate domeniile.

Servicii SEO si
marketing
online

Servicii SEO si marketing online

Prin dezvoltare de  servicii SEO personalizate, folosind strategii SEO eficiente, vom obține rezultate importante pentru afaceri din toate domeniile. Vom identifica modul prin care oamenii incearca sa descopere afacerea dumneavoastra. Se vor cerceta, analiza si prioritiza cele mai performante cuvinte si expresii de cautare, pentru a genera trafic de calitate catre site-ul dvs. Continutul SEO, dezvoltat pentru utilizatori, va include texte, fotografii profesionale si videoclipuri ce vor clasa site-ul in top-ul rezultatelor Google.

servicii SEO si marketing online

Scopul SEO este sa rezolvam problemele legate de indexare, performanta, infrastructura, securitate si accesibilitate. Viteza de incarcare joaca un rol vital în experiența utilizatorului pe un site web, timpii de încărcare lungi scad timpul mediu petrecut pe pagină, reducand conversiile. Este vital ca site-ul sa apara in primele rezultate din cautarile Google, plasarea optima va genera mai multă cunoaștere a companiei și trafic pe site, iar clienții au incredere să cumpere de la aceste companii din top. Cu cât sunteti mai vizibil pe Google, cu atât mai mult va fi recunoscut serviciul sau produsul vandut de compania dvs.

servicii SEO vs publicitate platita

Prin servicii SEO si marketing online de calitate vom reusi sa convingem cel mai important motor de cautare – Google – sa ne pozitioneze, organic, in topul rezultatelor din cautari. Este un proces complex si continuu, dar cu rezultate excelente pe termen lung. Publicitatea online platita (SEM) este varianta rapida prin care ne facem vizibila afacerea. Strategia de setare a campaniei publicitare poate genera rezultate apreciabile, dar si costurile pot fi importante.

Agentie
servicii
SEO

tipuri de servicii SEO

Servicii SEO on-page

Acest tip de servicii SEO se concentrează pe optimizarea conținutului și a structurii paginilor web pentru a îmbunătăți poziția în motoarele de căutare. Include optimizarea titlurilor și a etichetelor meta, a textului și a imaginilor, precum și a altor elemente on-page.

Servicii SEO off-page

Acest tip de servicii SEO se concentrează pe activitățile din afara site-ului web care îmbunătățesc poziția în motoarele de căutare. Include construirea de link-uri, promovarea social media și alte metode de creștere a vizibilității online.

Servicii SEO tehnic

Acest tip de servicii SEO se concentrează pe optimizarea aspectelor tehnice ale site-ului web, cum ar fi viteza de încărcare a paginilor, structura URL-urilor, implementarea schema markup și a altor aspecte tehnice care pot influența poziția în motoarele de căutare.

Local SEO –  se concentrează pe optimizarea afacerii locale pentru motoarele de căutare, cu accent pe afișarea în rezultatele de căutare locale și în listările de afaceri locale.

Mobile SEO –  se concentrează pe optimizarea site-urilor web pentru dispozitive mobile, pentru a asigura o experiență de navigare adecvată pe ecrane mai mici și o viteză mai mare de încărcare a paginilor. 

E-commerce SEO –  se concentrează pe optimizarea magazinelor online pentru a crește vânzările și traficul organic din motoarele de căutare. Include optimizarea paginilor de produs, gestionarea paginilor de categorie, optimizarea căutărilor interne și altele.

Video SEO – se concentrează pe optimizarea conținutului video pentru motoarele de căutare, inclusiv YouTube. Include optimizarea titlurilor, descrierilor, tag-urilor, miniaturilor și altor elemente pentru a crește vizibilitatea și traficul organic.

Voice SEO – se concentrează pe optimizarea conținutului și a site-urilor web pentru căutările efectuate prin intermediul asistenților vocali precum Siri sau Alexa.

Image SEO – se concentrează pe optimizarea imaginilor de pe site-ul web pentru a obține un trafic mai mare din căutările de imagini.

Enterprise SEO – acest tip de servicii SEO este folosit pentru site-urile mari și complexe care au nevoie de o abordare de SEO la nivel de întreprindere. Include strategii de SEO la scară largă, optimizarea conținutului, arhitectura site-ului, strategii de link building și multe altele.

Este important să se înțeleagă că SEO este o abordare complexă și diversă și că, de cele mai multe ori, mai multe tipuri de servicii SEO sunt utilizate împreună pentru a obține cele mai bune rezultate.