Agentie Web Design

Preturi creare site

Preturi
Creare
si
Optimizare
Site-uri
Web.

PRETURI CREARE SI OPTIMIZARE SITE-uri web

PRETURI CREARE SI OPTIMIZARE SITE-URI web

Incercam sa venim in intampinarea clientilor cu preturi creare si optimizare site-uri web, cat mai flexibile, cu un raport calitate/pret cat mai bun.

În era digitală orice afacere trebuie să aibă o prezență online puternică pentru a putea atrage clienți noi și pentru a păstra legătura cu cei existenți. Crearea și optimizarea unui site web este, prin urmare, o investiție esențială pentru orice afacere care își dorește să își extindă vizibilitatea și să își îmbunătățească performanțele financiare.

Prețurile pentru servicii de creare și optimizare site-uri web variază în funcție de numeroși factori, precum complexitatea proiectului, numărul de pagini, nivelul de personalizare, tipul de funcționalități și altele.

Este important de reținut că prețurile pentru serviciile de creare și optimizare site-uri web pot varia semnificativ în funcție de nevoile afacerii și de cerințele proiectului. Este, prin urmare, important să discutam în detaliu serviciile de web design pentru a identifica cea mai bună opțiune pentru afacerea dvs.

În concluzie, crearea și optimizarea unui site web este o investiție importantă pentru afacerea dvs. și ar trebui să fie luată în considerare cu seriozitate.

Un site web realizat profesional, cu SEO și UX performante, poate ajuta mulți clienti să găsească conținutul potrivit, să cresca credibilitatea companiei și, în final, să genereze vânzări. Astfel vom incerca sa practicam preturi creare site web raportate la cerintele clientilor.

Când este realizat corect, un site web joacă un rol esențial în transformarea vizitatorilor in clienți fideli sau parteneri. Totuși, cea mai buna motivatie pentru a avea un site web performant este concurenta, care probabil are deja un site performant

PRETURI CREARE SI OPTIMIZARE SITE-URI web

DEZVOLTA AFACEREA ONLINE – alege un pachet de servicii web design LA PRET personalizat!

BASIC

de la  800 / proiect

Preț fix pentru un pachet de bază de servicii web. Acest pachet de servicii web include crearea și optimizarea unui site web cu un număr limitat de pagini și cu un design predefinit. Acest pachet este ideal pentru afacerile mici și mijlocii care își doresc un site web simplu și eficient pentru a fi găsite online. Prețul pentru această opțiune poate începe de la 800 euro și poate creste in functie de complexitate. Se achita o singura data. Optional, pentru 30€/ora, beneficiati de servicii de administrare si mentenanta site. Timp de raspuns: max. 48 ore.

PRO

de la  1800 / proiect

Preț pentru servicii personalizate. Această opțiune este potrivită pentru afacerile care doresc un site web complex, personalizat și cu funcționalități avansate. Prețul pentru această opțiune poate începe de la 1800 euro și poate urca. Se achita o singura data. Optional, pentru 30€/ora, beneficiati de servicii de administrare si mentenanta site. Timp de raspuns: max. 48 ore.

Administrare + SEO

de la  300 / lunar

Abonament lunar pentru servicii de mentenanta și SEO. La incheierea unui contract pe 24 luni, constructia site-ului este GRATUITA! Mentenanta este esențială pentru a menține site-ul web actualizat și optimizat în permanență. Oferim servicii de mentenanță lunară la prețuri care pornesc de la 300 euro și pot urca în funcție de nivelul de complexitate și dimensiunea site-ului. 

Serviciile se pot completa, la prețuri preferențiale, cu sedinte foto pentru companii si filmari profesionale.

PRETURI CREARE site ieftin

de la 150€ / luna

preturi creare site

hai să depășim concurența!

cere un pret! raspundem rapid!