Foto Comercial

Fotografii profesionale pentru site-uri de prezentare si magazine online

Sesiuni foto cu studio mobil

Suntem incantati sa producem fotografii comerciale pentru companii. Indiferent ca sunteti o companie de comert electronic sau doriti un portofoliu de prezentare cu fotografie corporate, aveti nevoie de prezenta vizuala online.

Iglu Media creaza imaginile de care aveti nevoie, pentru a iesi in evidenta fata de concurenta: fotografii digitale de produse, publicitate, site-uri web, broșuri și ambalaje, fotografii profesionale pentru magazine online, imagini de interior, fotografii de prezentare a companiei, fotografii la evenimente corporatiste, servicii de scanare, retus digital, reproduceri opere de arta, restaurari fotografii vechi etc.

Procesul de productie a fotografiilor comerciale se incheie cu editarea si optimizarea imaginilor pentru vizionare corecta pe orice device sau browser web.

Sesiunile foto se pot desfasura in orice locatie doresti. Avem posibilitatea sa deplasam tehnica de studio oriunde este nevoie.

Fie ca doresti un plan de servicii foto tip abonament sau intentionezi sa obtii un singur set de fotografii comerciale, iti stam la dispozitie cu detalii.

Fotografie Culinara
Fotografie Industriala
photobook-profesional-2
Foto Fashion
Fotografie Corporate