Agentie Web Design

Creare Site Prezentare

Creare
site
prezentare.

creare site de prezentare pentru companii

creare site prezentare

Creare site prezentare pentru companii – aici este locul potrivit: Iglu Media, specializata în crearea de site-uri web de înaltă calitate pentru afaceri mici și mari din toate domeniile.

Avem o echipă experimentată și talentată de designeri și dezvoltatori web care pot crea un site web personalizat pentru a vă reprezenta afacerea în mod unic și profesional.

Procesul de creare site prezentare

Incepe cu o discuție detaliată despre nevoile și obiectivele dumneavoastră de afaceri. Vom afla mai multe despre domeniul dvs., publicul țintă și concurenții dvs. pentru a crea site prezentare personalizat care să vă reprezinte afacerea în cel mai bun mod posibil.

Vom lucra împreună pe tot parcursul procesului, de la design și dezvoltare până la lansarea site-ului și monitorizarea performanței sale.

În timp ce designul site-ului web este important, optimizarea pentru motoarele de căutare (SEO) este, de asemenea, esențială pentru succesul site-ului dvs.

La Iglu Media, avem o echipă de specialiști SEO care pot optimiza site-ul dvs. de prezentare pentru cuvintele cheie relevante in domeniul dvs. de activitate. Strategia SEO include cercetarea cuvintelor cheie, optimizarea paginilor web, crearea de conținut foto video de calitate și multe altele.

Vom crea site prezentare sigur și securizat pentru afacerea dumneavoastră. Instalarea unui certificat SSL, formular de contact, norme GDPR, monitorizarea securității site-ului și actualizarea regulată a platformei site-ului de prezentare sunt doar câteva dintre măsurile pe care le luăm pentru a vă asigura că site-ul este protejat împotriva atacurilor cibernetice.

Puteti alege servicii de mentenanta tip abonament.

Creare site prezentare de la zero: Punem accent pe eficienta maxima: pozitionare buna in motoare de cautare Google, viteza, fluiditate, securitate.

Un site de prezentare realizat in mod profesionist, aduce multiple avantaje: clientii vor ramane mai mult pe site, imaginea companiei va avea de castigat, sporeste increderea potentialilor clienti, site-ul va fi recomandat si multe altele.

Nu ezitați să ne contactați pentru a discuta mai multe detalii și pentru a începe proiectul dvs. de succes.

etape
creare
site
prezentare.

creare site prezentare
 1. Definirea obiectivelor: Stabilim obiectivele, publicul țintă si ce dorim sa obtinem prin intermediul site-ului. Astfel vom organiza întregul proces de creare a site-ului.

 2. Planificarea și proiectarea: Acesta este momentul in care intocmim un plan. Prin crearea unui sitemap se poate vizualiza structura site-ului și planificam structura de navigare.

 3. Crearea conținutului: Crearea de conținut original și de calitate este esențială pentru a vă diferenția site-ul de platformele competitorilor. Continutul site-ului poate include texte, imagini, video-uri și alte materiale care să atragă și să rețină atenția utilizatorilor.

 4. Dezvoltarea și designul – Creare site prezentare: După planificarea si crearea continutului, vom proiecta si dezvolta site-ul. Acest lucru poate implica crearea unei teme personalizate cu aspect profesional.

 5. Testarea și optimizarea: Dupa realizarea site-ului, este important sa testam functioarea corecta și să efectuam optimizări pentru a îmbunătăți performanța și experiența utilizatorului. Testarea poate include verificarea vitezei de încărcare a paginii, verificarea erorilor și verificarea compatibilității pe diferite dispozitive.

 6. Lansarea și promovarea: După ce site-ul este testat și optimizat, urmeaza lansarea si promovarea prin tehnici de optimizare pentru motoarele de căutare, cu scopul de aobține traficul dorit.

servicii complete de administrare site

administrare
site
prezentare.

Oferim servicii complete de administrare a site-ului dvs. web, astfel încât să vă puteți concentra pe creșterea afacerii dvs. și pe obținerea de noi clienți.

 • Actualizarea și mentenanța site-ului: Vom actualiza conținutul site-ului dvs. cu informații noi și relevante și vom menține site-ul în stare perfectă de funcționare, astfel încât să nu pierdeți clienți din cauza erorilor sau a unui site nefuncțional.

 • Îmbunătățirea performanței site-ului: Vom îmbunătăți viteza de încărcare a site-ului, vom optimiza site-ul pentru motoarele de căutare și vom asigura securitatea site-ului dvs.

 • Administrarea conținutului: Vom administra conținutul site-ului dvs., inclusiv postarea de articole, adăugarea de imagini și videoclipuri, astfel încât să puteți fi siguri că site-ul dvs. arată mereu profesional și actualizat.

 • Gestionarea bazei de date: Vom gestiona baza de date a site-ului dvs. și vom face backup-uri regulate pentru a vă proteja informațiile importante și pentru a vă asigura că site-ul dvs. este întotdeauna disponibil și funcționează în mod corespunzător.

 • Asistență tehnică: Vom oferi asistență tehnică pentru orice probleme legate de site-ul dvs. și vom fi mereu disponibili pentru a răspunde la orice întrebări sau nelămuriri aveți.

Pachetele noastre de servicii creare site prezentare sunt personalizate în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client și sunt disponibile la prețuri accesibile. Contactați-ne pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de administrare a site-ului web și pentru a discuta despre cum vă putem ajuta să vă creșteți afacerea.

combina servicii creare site prezentare

Completeaza si trimite FORMULARUL pentru oferta personalizata

CAND ESTI VIZIBIL CONTEAZA!

AVANTAJE SERVICII TIP ABONAMENT

CONTROL

Creare site prezentare responsive.
Stabilitate, viteza si securitate pentru site.
Rapoarte si statistici periodice.

COSTURI REDUSE

Comparativ cu 2 eventuali angajati.
Site gratuit.
Plata abonament lunar.